About Frida

Bloggens innehåll:
Bloggen kommer att handla om hur jag ska nå mitt mål inom träning, så de kommer handla om träningen och kosten samt vilka kosttillskott jag använder. Framgångar som motgångar.

Bakgrund:
Har aldrig varit en sport människa, och började inte träna förens jag var 18 första gången, tyvärr gjorde jag väll inte allt på rätt sätt och det resulterade i negativa resultat i samband med andra saker som hände runt om kring.

Första gången jag började träna åt jag en fettförbrännande tablett man inte ska äta, och de är jag inte stolt över idag, men på den tiden hade jag 25 kilos övervikt och vägde då 85 kilo och kände att jag ville ha en snabb vikt nedgång och tog de alternativet, det skulle jag inte göra idag!

Jag tränade 3 gånger om dagen och jobbade så gott som heltid (Varierande tider), jag gick morgon promenader, jag gick på gymmet, då körde jag spinning eller boxing kobinerat med styrketräning och sedan på kvällen/natten var det ytterligare 1 promenad. Jag var otrolig pigg pga tabletten jag åt och aldrig hungrig så jag ät väll egentligen bara sallad, inte bra.

Det hela resulterade till att jag gick ned till 58 kilo, men min kropp mådde inte bra och det började tära på psyket, jag åt för lite och tränade för mycket och gick samtidigt igenom en personlig kris. Allt detta gjorde att jag slutade träna helt och mådde bara skit.

Nu:
Idag väger jag 66 kilo, inte längre i form, om jag ens var i from då, men idag är de aktuellt att gå ned på ett hälsosamt sätt, äta rätt och träna rätt. Jag har betydligt mycket mer kunskap, erfarenhet och fakta med mig i bagaget och denna gången kommer jag fixa det, utan att bli sjuk av det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s